Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Uusi robottiruohonleikkuri Brücke RM501

320 €
Muutoksia suunnitelmiin, sen takia myyn robottiruohonleikkurin. Uusi, avaamaton paketti, kahden vuoden takuu.

Nyt voit nauttia vapaa-ajastasi ja antaa robottiruohonleikkurin hoitaa pihatyöt puolestasi. Brücke RM501 -robottiruohonleikkuri leikkaa nurmikkoa satunnaisjärjestyksessä. Noin viikon kuluttua nurmikko on kauttaaltaan halutun mittainen ja leikkuri pitää sen jatkuvasti tasaisena ja sopivan pituisena. Leikkuri voidaan ajastaa leikkaamaan nurmikko haluttuun kellonaikaan*. Vesisateen sattuessa robottiruohonleikkuri ajaa takaisin latausasemaan ja jatkaa töitä kuivumisen jälkeen ajastuksen mukaan.

Kovat esteet kuten puut ja kivet eivät aiheuta ongelmia ruohonleikkurille vaan sen törmätessä se peruuttaa, vaihtaa suuntaa ja jatkaa leikkuuta. Matalat kiinteät esteet, istutukset ja jyrkät rinteet tulee kiertää rajalangalla. Yhdellä latauksella robottiruohonleikkuri leikkaa noin 45-60 minuuttia. Akun tyhjetessä se ajaa automaattisesti takaisin latausasemaan.

RM501 -robottiruohonleikkurin asennus on todella helppoa asenna rajalanka huolellisesti piha-alueelle, lataa akku, aseta päivämäärä, kellonaika ja ajasta leikkuuaika. Paina Start. Leikkuri on vesitiivis ja se voidaan pestä matalapaineisella vedellä. Leikkuriin voidaan asettaa PIN-koodi, joten varkauden sattuessa robottiruohonleikkuri on hyödytön varkaalle.

Asenna rajalanka huolellisesti nurmikon päälle käyttäen apuna rajalangan kiinnitystappeja älä upota rajalankaa maan alle. Rajalanka häviää näkyvistä ajan kuluessa nurmikon ja muun kasvillisuuden kasvaessa sen päälle.

Max. työalue: 500 m2
Leikkuuleveys: 180 mm
5-portainen leikkuukorkeuden säätö: 20-60 mm
Nousu/laskukulma/kaltevuus: max. 22° / 40
Äänitaso: 62 dB
Viikkoajastus: ma-ke, ma-pe tai ma-su
Mukana akku 20 V 2,0 Ah, latausasema 20 V 1 A, 130 m rajalankaa ja 180 langan kiinnitystappia
2 vuoden takuu.

HUOMIO! Robottiruohonleikkurissa on sisäänrakennetut Wi-Fi ja Bluetooth-moduulit, mutta laitteelle
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.