Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Tilava 81 m2 kolmio Isolahdesta

109 000 €
Myydään tilava 81 neliöinen kolmio Isolahdesta aivan rannan läheisyydestä. Alakerrassa on eteinen, keittiö, pieni WC sekä olohuone josta käynti suojaiselle ja kauniisti vihertävälle takapihalle. Asunnon yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, tilava vaatehuone sekä iso kylpyhuone jossa on myös sauna! Kylpyhuone ja sauna on juuri remontoitu kesällä 2023. Asuntoon kuuluu myös autotalli. Keittiö, alakerran WC ja makuuhuoneet ovat alkuperäisessä kunnossa. Olohuonetta on hieman remontoitu.

Isolahden venesatamaan ja uimarannalle matkaa vain n. 100 metriä! Todella kiva sijainti. Kohde vielä ”hiljaisessa myynnissä” muutaman viikon ja sen jälkeen tulee kuvien kera etuovi.com palveluun. Nyt mahdollista tulla tutustumaan ennakkoon. Osoite on Isolahdentie 1.

Myyntihinta: 102750,28 e
Velkaosuus: 6249,72 e
Hoitovastike: 267,30 e / kk
Rahoitusvastike: 61,56 e / kk
Vesimaksu: 16 e / kk

Rivitalo on omalla tontilla ja se on liitetty kaukolämpöön.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin käydään katsomassa asuntoa. Asunto on tyhjä ja heti muuttovalmis. Kuvia ja muuta lisätietoa pyydettäessä.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Rivitalot Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.