Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Valack med kapacitet

165 000 kr (14 850 €)
Terral är en helt fantastisk häst som är otroligt arbetsvillig, lagom pigg och gångarter utöver det vanliga. Han ger en underbar känsla i ridning men det är svårt att få med på film och behöver verkligen upplevas. Han kan, öppna, slutna, skänkelvikningar, enkla byten och spansk skritt. Piaff och byten är påbörjat, där behöver han mer styrka, han är ju bara 5 år. Inhoppad lägre höjder. Han är en lätt lärd, pigg och nyfiken häst. Ej viktbärande då han är en nättare modell av häst. Snäll i hantering, något ovan att duscha men de går. Snäll med hovslagaren, skodd fram, barfota bak.
Han kan ridas ut på ensam och i grupp, stå ensam i stallet. Trafiksäker. Han har grönt pass och står som cruzado. Går rakt på transporten och står lugnt under färd. han ogillar dock rampen så step in är att föredra. Han går på rampen men de krävs lite övertalning och lite tid, övertygad om att det går att öva bort.
Röntgad ben rygg hals, besiktad UA
Säljes gärna till en satsande ryttare som tar tillvara på hans otroliga kapacitet, vill gärna se honom på tävlingsbanorna i framtiden :
skickar gärna film på whats app +46790164197
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Hevoset & Hevosurheilu Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.