Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Ilmoitus on vanhentunut!

Lada 1200 1974 Museoajoneuvo

3 900 €
Myyntiin vuoden 1974 nappisilmä Lada. Tämä on ollut minulla vuodesta 2009 jolloin olen sen tuonut Viron Haapsalusta. Museotarkastus tehty 2010 keväällä. Näin siis autoa saa käyttää 120 päivää vuodessa Vakuutus lähiTapiolassa ja se maksaa noin 130 euroa., josta liikennevakuutus on 30 euroa ja täyskasko 100 euroa. Ajoneuvoveroa ei kannetta.

Väri vaalea beessi. Uudelleen maalattu Virossa joskus. Kunnoltaan siisti, mutta ei missään nimessä pakasta riipaistu. Korissa pieniä epätäydellisyyksiä, mutta ei ruostetta. Takaikkunalla ajanhenkiset kaiuttimet nykyaikaisilla elementeillä ja hanskalootassa hyvä nykyaikainen stereo. Rekvisiittana neuvostoaikainen ensiapulaukku ja lyhytaaltoradio.

Itse olen tällä ajanut 25tkm ja huoltoja tehty tarpeen mukaan. Tälle keväälle elvytin oikean jarrusatulan ja vaihdoin ilmanputsarin. Leimaa jäljellä 2 vuotta.. Vaihdettu uudentyyppinen kaasutin ja virranjakaja jossa alipaine-ennakonsäätö, orggikset saa mukaan. Öljyä syö vähän. Olen vaihtanut joka vuosi öljyt kun olen ajanut ja kesän ajelut ovat aina menneet ilman lisäilyjä. Jäähdytysnestettä ei syö. Alla hyväkuntoiset kesärenkaat. Hyväpintaiset talvikmmit voin myydä mukaan, mutta ne on väärillä vanteilla.

Tällä on ollut ilo ajella, ollut hyvin vähävikainen yksilö. Ollut esillä monissa näyttelyissä mm. Classic Motorshown 2017 yleisnäyttelyssä teeman ”Näillä kansa ajoi” alla. Myös useampi hääpari on istunut auton takapenkillä. Ei ajettu talvella. Myydään koska löysin omaan makuun enemmän sopivan veteraani Ladan. Näitä on minulla useampia. Tarvittaessa saan hankittua myös kaikenlaisia varaosia. Ostajalle mukaan öljyt ja suodatin joko paketissa tai vaihdettuna.

Myydään vain rahalla!
Säljes bara mot pengar!
Sales only against hard currency!
Vuosimalli: 1974 Km: 72500
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.