Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.

FoneKit 20K Type C -varavirtalähde, 20 000 mAh

20 €
Vähälle käytölle jäänyt täysin toimiva valkoinen virtapankki.

Clas Ohlsonin sivuilta:

Lataa puhelimesi tällä kompaktilla ja tyylikkäällä varavirtalähteellä missä ja milloin vain! FoneKit 20K type C -varavirtalähde on täydellinen lisä älypuhelimen käyttäjälle, sen ansiosta sinun ei tarvitse pelätä virran loppumista kesken tärkeiden hetkien vaan voit keskittyä nauttimaan elämästä. Laitteessa riittää virtaa lataamaan puhelimesi akun täyteen jopa kahdeksan kertaa.

Varavirtalähde on varustettu monipuolisilla liitännöillä – löydät siitä USB-A, Micro-USB sekä USB-C liittimet. Laite tunnistaa automaattisesti oikean lataustavan. 3 A latausteho lataa puhelintasi perinteistä laturia nopeammin.

FoneKit 20K type C -varavirtalähteen miellyttävä kumipinnoite tuntuu pehmeältä kädessäsi ja estää laitteen liukumisen pois esimerkiksi taskusta tai pöydältä. Laitteessa löytyvät LED-valot näyttävät akun sen hetkisen varaustilan yhdellä vilkaisulla. Näin voit helposti arvioida, että milloin varavirtalähde kannattaa ladata uudelleen. Laite on myös varustettu automaattisella virrankatkaisulla, jotta sen varaus ei kulu hukkaan, laitteen ollessa käyttämättömänä.

Tekniset tiedot:

Akkutyyppi: 3,85 V Li-ion 77 Wh
Akuston nimelliskapasiteetti: 20 000 mAh
Automaattinen lataustavan tunnistus
USB-C:
Ulostulo: 5 V 3 A
Sisääntulo: 5 V 3 A
USB-A:
Ulostulo: 5 V 2 A
USB Micro-B:
Sisääntulo: 5 V 2 A
Kokonaiskuormitus: maks.15 W
Koko: 68,7 L x 128,5 K x 23,3 S mm
Paino: 327 g

https://www.verkkokauppa.com/fi/product/806518/FoneKit-20K-Type-C-varavirtalahde-20-000-mAh-valkoinen?gclid=CjwKCAjwpJWoBhA8EiwAHZFzfmRIb3LAraKAhOO22YLKtO4DoLLmqmgkuCFjHKhGrAMq42p7q1zpbxoCPmIQAvD_BwE

Ilmoittaja: sk67 Sijainti: 64260 Kaskinen  Näytä kartalla
Osasto: Puhelimet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.