Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

Skand Leijona sähkömopo

1 990 €
AJETTU KESÄLLÄ VAIN 12KM, JONKA JÄLKEEN SÄILYTETTY LÄMPIMÄSSÄ ASUINTALOSSA VÄLILLÄ AKUT LADATEN! PLUSPAKETIN AKKUJA 8 KPL LISÄKSI TEHDASTEKOINEN TUULIVISIIRI! TÄMÄ ON SIIS KÄYTÄNNÖSSÄ UUSI,

UUSHANKINTAHINTA OLLUT 3109 euroa, sis. visiirin ja plus-paketin toimituskuluineen!! TULE KOEAJOLLE!

Seuraava teksti myyjän kotisivuilta:

Hoida arkiasiat kätevästi! Kehittynyt tekniikka takaa turvallisen liikkumisen. Huippunopeus 25 km/h, toimintamatka jopa 105 km. Tarkoitettu yksinomaan iäkkäiden henkilöiden tai liikuntarajoitteisten käyttöön. Ei ajokorttia, ei rekisteröintiä. Lain mukaan kuin polkupyörä.

Plus-varustelupaketin sisältö:

Sähköä säästävä Ekoque-moottori
LED-ajovalot
LED-päiväajovalot
lukittava takaboksi
tuplasti toimintamatkaa, jopa 100 km
kätevä ja turvallinen magneettijarru
2 890,00

Leijona 1300 on kolmipyöräinen mopo, joka on todellinen tekniikan ja mukavuuden edelläkävijä. Laitteen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota turvallisuuteen tyylikkyyttä kuitenkaan unohtamatta! Leijonan kyydissä koet sähköisen liikkumisen vapauden, ja mikä parasta, vieläpä ilman ajokorttia tai rekisteröintiä. Kuljet 25 km/h:n maksiminopeudella omien suunnitelmiesi ja aikataulusi mukaan.

3-pyöräinen sähköskootteri Leijona 1300 sopii Pohjoismaiden tie- ja keliolosuhteisiin, kaikkina vuodenaikoina. Korkean maavaran, isojen ilmakumirenkaiden ja tasauspyörästön ansiosta ajaminen on vakaata ja turvallista. Kaikki renkaat ovat jousitetut ja varustettu iskunvaimentimilla. Matkanteko on siis tasaista ja miellyttävää päällystämättömilläkin teillä.
Sähkökolmipyörä Leijonan akut ovat pitkäikäiset ja niiden teknologia on markkinoiden turvallisin. Sähkömopo ladataan tavallisesta pistorasiasta ja akut latautuvat täyteen yön aikana. Leijona 1300 Plus -mallin 1,92 kWh:n akkukapasiteetti on markkinoiden suurin. Voit kulkea yhdellä latauksella jopa 105 km. 3-pyöräisen mopon käyttö on helppoa ja vaivatonta, sillä laite on myös soveltuva iäkkäiden hlöjen liikutta
Vuosimalli: 2022 Km: 12
Ilmoittaja: Tommi Koskela Sijainti: 66400 Laihia  Näytä kartalla
Osasto: Mopot Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.tklomat.com
Maksu: Ilmoittaja hyväksyy maksun Trustapin kautta
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.