Rivitaloasunto Hietalahdessa, Vaasassa

114 900 €
Heti vapaa rivitaloasunto 2 krs 80m² + iso kellari 40m² Vaasan keskustan tuntumassa. Todella edullista asumista.

Alakerrassa tilava keittiö, olohuone ja wc. Yläkerrassa makuuhuoneet ja pesutila. Kellarissa kaksi huonettajoihin on paljon mahdollisuuksia ja sieltä myös kulku ulos. Päätyasunto missä iso oma piha-alue missä mm. marjapuskia ja mahdollisuus kasvimaalle. Autopaikka oven vieressä. Jos haluat voit pintaremontilla saada omaksesi.

Rauhallinen, lapsiystävällinen alue hyvin hoidetussa taloyhtiössä. Ala-aste ja päiväkoti aivan vieressä ilman kadunylityksiä. Hietalahden kaikki urheilukentät ja ulkoilumahdollisuudet lähellä.

Asunnossa on kaukolämpö. Taloyhtiössä kaikki suuret korjaukset on tehty ja ainoastaan normaali ylläpito on suunniteltu lähivuosiin. Jätteiden lajittelu on ajanmukaisesti monipuolinen. Taloyhtiössä on polkupyörätalli, nykyaikainen pesutupa ja saunaosasto.

Soita/sms 0500-997750 ja pyydä esittely!
Ilmoittaja: Tommy Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Rivitalot Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.etuovi.com/kohde/s77476
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.