Kesämökki Porvoon Iso- Pellingin saaren pohjoisrannalla Båtvikenin lahdessa

450 €
Mökki käsittää Olohuone/keittiö, Sauna pukuhuone, Makuukammari ja eteinen, Terassit molemmin puolin taloa. Yhteensä 49 m2 + terassit.
Rantaan n. 200 metriä missä venepaikka ja uimaranta. Saunassa puu-uuni ja makuukammarissa puutakka. Kaivovesi tulee pumpulla saunaterassin viereen vesijohdolla. Puut saunaan ja takkaan löytyvät pihavarastossa . Soutuvene voidaan järjestää lainaksi .
kysymyksessä on kuitenkin kesämökki joten vuokra-aika tältä syksystä alkaa olla ohi . Mutta alkaen 15.4 ensi vuonna voidaan viikkoja Mieluummin kuukausia vuokrata. Sähköt On ja sähköhella, jääkaappi, microuuni, kahvinkeitin,vesikeitin, TV ja radio. Lähempiä tietoja puh 0500.419232 Hinnat viikko 450.00 kuukausi 1400.00. Vaatimuksena omat liinavaatteet ja että siivouksesta huolehditaan itse..
Ilmoittaja: Ruben Sijainti: 07390 Suurpellinki  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Vuokrataan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.