Daaliat Gladiolukset Ranskalaiset ranunculukset liljat - Kasvit ja taimet

45 kr (4 €)
Juuri nyt alkaa sipulimyyntimme, kaatakaa valikoimaa markkinoille ja Hollannin vakavimmalta toimittajalta ja tuottajalta!
Asiakaspalvelu on avoinna klo 9-15 0184452562 +358184452562
Pidämme aina edullisia daaliaja, gladioleja, liljoja, krookuksia, tulppaaneja jne - vähintään 5-25 halvemmalla kuin kilpailijamme! Lampuille annetaan hintatakuu ostohetkellä!

Nelsons Gardenin premium-sarja on nyt saatavilla nettisivuilla Suomen edullisimmin!

Hyödynnä tilaisuus nähdä myös erinomaiset hinnat kaikentyyppisistä puutarhakasveista, kuten tuja, tuja, puksipuu, sarveispyökki, pyökki, privet, bambu, laakeripensas jne.
Valtava valikoima kasviruukkuja, astioita, perliittiä, kaukaloita - jopa uudelleenkäyttö on saatavilla.

Suurimpana Hasselfors-tuotteiden jälleenmyyjänä voimme ylpeillä myös halvimmalla hinnalla mukaan lukien kotiinkuljetus! Halvempaa kuin ajaa omalla autolla paikalliseen kauppaan - sujuvaa ja helppoa - mutta ennen kaikkea edullista! P-maa, istutusmaa ja paljon muuta
Svedberga Plantskola Åland myy yksityishenkilöille, yrityksille, rakennuttajille, kunnille, valtiolle - kaikki ovat tervetulleita. Lamppuja ennakkotilataan nyt ja niitä lähetetään maaliskuun puolivälistä alkaen tai sään salliessa.
Olemme olleet Ruotsin markkinoilla vuodesta 2008 www.svedberga.com sivustolla ja nyt olemme toiminnassa www.svedberga.ax kanssa, jonka myynti tulee Ahvenanmaalta, Maarianhaminasta.
Anteeksi käännösvirhe
Ilmoittaja: Fredrik Carleson Sijainti: 22100 Lund  Näytä kartalla
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://svedberga.ax/
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.