Hevonen tai poni ylläpitoon


Jos meille sopiva hevonen tai poni tai parikin heppaa voi löytyä, niin koti olisi keväällä, noin huhti-toukokuulta lähtien avoin seuraavanlaisille hevos- tai poniystäville: Mieluiten suomenhevosia mutta muitakin rotuja saa tarjota. Ehdottomasti pitää olla hyviä käsitellä, kengittää ym. Laidunnettavia. Ratsastusta pitäisi voida kestää, mutta kovaan, jokapäiväiseen ratsastuskäyttöön nämä eivät tule.
Maastoilu tulee olemaan keskiössä, mutta myös kentällä teemme tutustumista, eri tehtäviä sekä maataläsittelyjä.
Tiukasta säännöllisestä liikuttamisesta en voi ottaa kuitenkaan suorituspaineita yritystoimintani keskellä. Joten tulevat saamaan leppoisiakin päiviä, toisinaan ratsastusta tulee enemmän, painottuen viikonloppuihin. Eivät kuitenkaan tule olemaan pelkkiä pihankoristeita, joten jos hevoset ovat pitkällekin koulutettuja, se on aina plussaa.
Pihattoon tulee soveltua. Heinän säästämisen ja hevosen terveyden kannalta varmasti parasta on säännöstelty heinänanto. Tähän pitää automaatteja suunnitella arkea auttamaan. Hevosten tulee olla perusluotettavia hoitaa niin aikuisten kuin lastenkin seurassa.
Lisäksi tullaan tekemään kärryillä ajoa, mikäli se hevoselle soveltuu.
Myös ostoa voidaan harkita, mutta vain ylläpidon kautta. Kyseessä kotitalli maatilakeskuksessa ja ylläpidolla haluamme varmistaa, että hevoset varmasti soveltuvat pieneen talliin ja -laumaan. Osto ei pakko.
Eläketyyppiset- ja loppuelämän kotia etsivät hevoset saattavat olla se meille toimiva juttu.
Eivät saa olla arkoja, reaktiivisia tai kovin herkkiä. Lähistöllä pyörii myös isoja koneita, traktoreita jne. Kirjoita, minkälaisia hevosia olisit tarjoamassa.
Ilmoittaja: Suvi Jaakkola Sijainti: 64490 Siipyy  Näytä kartalla
Osasto: Hevoset & Hevosurheilu Tyyppi: Ostetaan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.