Thermohuppu rullakkoon - Rullakko vuokraus / Rullakko.fi

Olemme rullakoihin erikoistunut suomalainen yritys, jonka kautta vuokraat tai ostat rullakot edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen sekä muihin EU-maihin.Rullakko on kätevä tavaroiden siirrossa, kuljetuksessa ja varastoinnissa. Rullakkomalleja ja niiden lisävarusteita löytyy useita erilaisia, sekä tarvittaessa räätälöimme rullakot vastaamaan asiakkaan tarpeita. Lisätiedot www.rullakko.fi sivustolta.
__________________________________________________________________________________

Kestävä ja laadukas helposti asennettava thermohuppu rullakkoon, joka koostuu pohjaosasta ja rullakon päälle laitettavasta osasta, joka aukeaa etupuolelta.

Thermohuppu antaa rullakon sisällölle hyvää suojaa ja auttaa säilyttämään kuljetettavia tuotteita vakiolämpöisenä. Lämpöisillä tuotteilla pakattu thermohupulla varustettu rullakko auttaa pitämään tuotteet lämpöisenä ja vastaavasti kylmillä tuotteilla pakattu thermohupulla varustettu rullakko auttaa pitämään tuotteet kylmänä..
Etupuoli aukeaa ylöspäin ja keskellä on kädensijat jolloin rullakon rungosta saa kunnon otteen. Ovielementti kiinnittyy vahvasti molemmilta sivuilta tarrakiinnityksen avulla.

Mitat 810mm x 710mm 1605mm
Soveltuu useisiin rullakkomalleihin
Ilmoittaja: Rullakko.fi Sijainti: 66160 Långåminne  Näytä kartalla
Osasto: LIIKETOIMINTA Tyyppi: Vuokrataan
Lisätietoa: https://www.rullakko.fi/
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.