3-seinäinen + 1/3 etuseinä / Rullakko myynti - Rullakko.fi

Olemme rullakoihin erikoistunut suomalainen yritys, jonka kautta vuokraat tai ostat rullakot edullisesti ja nopeasti kaikkialle Suomeen sekä muihin EU-maihin. Rullakko on kätevä tavaroiden siirrossa, kuljetuksessa ja varastoinnissa. Rullakkomalleja ja niiden lisävarusteita löytyy useita erilaisia, sekä tarvittaessa räätälöimme rullakot vastaamaan asiakkaan tarpeita. Lisätiedot www.rullakko.fi sivustolta.
__________________________________________________________________________________

3-seinäinen kiinteä tukeva rullakko jossa räätälöity neljäs etuseinä. Kuvissa olevan etuseinän korkeus on n.1/3 rullakon mitasta mutta tämä on räätälöitävissä 30cm-70cm korkuiseksi tarpeen mukaan. Mikäli neljännelle etuseinälle ei aina olisi tarvetta pystyy sen irrottamaan ja kiinnittämään takaisin. Kuvissa oleva esimerkki rullakko on lisävarusteltu jarrurungoilla.

Ulkomitat 840P x 680L x 1558K mm
Sisämitat 810P x 635L x 1408K mm
Paino 30kg
Kantavuus 250kg
Kaksi kiinteää ja kaksi kääntyvää pyörää.
Pyörän vakiokoko: 100mm
Merkintälaatat
Vaneripohja mahdollista varustella myös teräsritiläpohjalla tai teräslevypohjalla
Ilmoittaja: Rullakko.fi Sijainti: 66160 Långåminne  Näytä kartalla
Osasto: LIIKETOIMINTA Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.rullakko.fi/
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.