MYYTY!

Kännyköitä kunnossa missä tahansa myös rikkinäisinä, varsinkin vanhat kiinnostaa

Ostan kännyköitä missä tahansa kunnossa ja miltä tahansa merkiltä sekä vuosilta myös lukittuina ja kastuneina sekä täysin kuolleina. Varsinkin Nokiat ja Samsungit kiinnostaa. En etsi yksittäisiä joten vähintään 3kpl saisi löytyä jotta kauppoja lähdetään hieromaan, koska postikulut on käytännössä samat oli kyseessä 3kpl tai 10kpl joten halvimmaksi tulee ostaa mahdollisimman paljon kerralla. Kerro myös pitäisikö kaupat tehdä postitse vai sattuisitko joskus käymään kuopiossa. Kuopiosta tai kuopioon tuotuna voin ostaa käytännössä kaikki mitä tarjotaan jos vaan hinnasta päästään sopuun. Kerro myös onko tietoa toimivuudesta vai onko kunto tuntematon. Helpottaa neuvotteluja kun on selvillä mistä lähdetään liikkeelle kauppoja tekemään sillä vaikka minulle kaiken kuntoiset meneekin sinä todennäköisesti haluat ehjästä enemmän kuin rikkinäisestä.

Älä kiitos lähettele turhia viestejä joissa kerrot etsiväsi puhelimet myöhemmin tmv. vaan laita vasta sitten kun olet saanut kuvat, koska minulle tulee todella paljon viestejä jotka ei johda mihinkään kun myyjät häviää tai ei kerkeäkään etsimään niitä tmv. Kuvat voi lähettää suoraan sähköpostiini matsku12@hotmail.com
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Puhelimet Tyyppi: Ostetaan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.