Ilmoitus on vanhentunut!

Ditt nya hem. Sinun uusi koti

132 000 €
Fin hemtrevlig och ljus gavelbostad som ligger nära skog och lugnet, åt dig som söker ett bra investeringsobjekt är denna färdigt uthyrd med bästa tänkbara pålitliga hyresgäster.
Bolaget byggt 2003.
Inga finanseringsvederlag.
Jätte bra omskött bolag med vederlag på 2.90e/m2. Nymålat för 2 år sen.
Taken tvättade. Ventilationsrör putsade osv.

Bostaden är 63m2 2r+k+b. med stort loft. Delvis renoverad under åren. Några år tillbaka målat och tapetserat väggar etc. Ny diskmaskin och kylskåp.
Golvvärme i tambur samt badrum.
Ny terass runt hörnet. Sol hela dagen! Skidspår 30m bort. Tuovilan koulu 100m. Helsingby skola 2km. Prisma 5km. 10min till Vaasa.
Maskinell ventilation i lägenheten. Luftvärmepump.
Biltakplats med förråd samt bilstolpeplats.
Sällan till salu, ta din chans! Bodde själv i bolaget i 10år.
Hyran nu 695e. Vederlag 210e inkl 2 vatten!
Tag kontakt, akkufabriken kommer, värdet och efterfrågan ökar. Köpeavtal görs på banken med meklare!

Mukava kodikas ja valoisa päätyasunto lähellä metsää ja rauhaa, hyvää sijoitusasuntoa etsivälle tämä on valmiiksi vuokrattu hyvillä ja luotettavilla vuokralaisilla.
Yhtiö on rakennettu vuonna 2003. Ei rahoitusvastiketta. Erittäin hyvin hoidettu yhtiö, jonka vastike on 2,90e/m2. Juuri maalattu talkoovoimin 2 vuotta sitten. Katot pesty. Ilmanvaihtoputket nuohottu jne. 2h+k+s. sis ison parven. 63m2. Osittain remontoitu vuosien varrella. Muutama vuosi sitten maalatut ja tapetoidut seinät jne. Uusi astianpesuk. ja jääkaappi. Lattialäm. eteisessä ja kylpyhuoneessa.
Uusi terassi kiertäen koko nurkan. Aurinkoa koko päivän! Hiihtolatu 30m päässä. Tuovilan koulu 100m. Helsingby skola 2 km. Prisma 5 km. 10 minuuttia Vaasaan.
Asunnossa koneellinen ilmanvaihto. Ilmalämpöpumppu.
Autokatospaikka varastoineen ja tolppapaikka.
Olen itse asunut yhtiössä 10 vuotta.
Vuokra on nyt 695e. Vastike 210e sis. 2 vettä!
Ota yhteyttä. Kauppasopimus tehdään pankissa välittäjän kanssa.
Harvoin tarjolla, tartu tilaisuuteen.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Asunnot Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.