Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla ja sen jälkeen "Salli kaikki" painiketta.

MYYTY!

Uthyres renoverad 1 r+kv i grundrenoverat egnahemshus i London, Jakobstad

420 €
Uthyres renoverad 1 r+kv i grundrenoverat egnahemshus i London, Jakobstad. Det är ett stockhus som genomgått grundrenovering nyligen. Läget är väldigt omtyckt. För att du ska passa in med grannarna i huset är det bra om du inte har sena festar eller annars stör, för de vill ha det lugnt.

Allting är nytt invändigt fram till stockväggen, som har tilläggsisolerats. Som isolering valdes ekovilla för att huset fortsättningsvis ska kunna andas och invånarna må bra. Dessutom har installerats ventilation med värmeåtervinning för att ombesörja god inomhusluft.
Fönstren har bytts mot 4-glasfönster som har väldigt lågt U-värde och är av modell immfria. Ytterdörrarna är också nya och moderna. Väggarna har skivats och målats vita. Köken är helt nya med LED-spotlights i taket. Också badrummen är helt nya, förstorade och har LED-spotlights i taket. All el inklusive elcentral är helt nytt och modernt. All VVS är helt nytt. Som sagt, allt har byggts nytt invändigt.

Övre våningen består av två likadana lägenheter 1 rum+kokvrå+WC/duschrum på 28 m² vardera plus förrådsutrymmen. Som golvmaterial sattes Tarkett golvmatta och förstås klinkers och kakel i dusch/WC, som har golvvärme och uttag för tvättmaskin. Lokalen har nyligen fått luftkonditionering i och med att en luftvärmepump installerades, så man har lagom svalt på sommaren och bra värme på vintern.

Allt är renoverat med högklassigt material, så jag behöver väl inte påpeka att hyresgästen bör vara skötsam och ta väl hand om huset.

Bilplats med motorvärmaruttag finns. Staden har grundsanerat gatan och den är nyligen asfalterad.

Läget är kanske stadens lugnaste ställe i närheten av centrum och Prisma och Citymarket.

Hyran är 420e/mån. Därtill kommer förstås vatten och el enligt egna mätare samt avfall 9e/mån. Lägenheten går att hyra redan från 1.4 om så önskas. Kredituppgifterna kontrolleras. Person i borgen behövs samt hemförsäkring.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.