MYYTY!

Bilar köpes till ukraina/autoja ostetaan ukrainaan


Taas yksi kuorma saatu perille tällä viikolla. Nyt tarvis uusia tilalle

Nyt ostetaan myös henkilöautoja kaiken kuntoiset ja myös katsastamaton sekä verovelkaiset tarjoo omasi! Näitä menee ukrainaan sekä Liettuaan. Vuosimallista 2000-2024

Mercedes-benz sprinter linjaautoja vuosimallilta 2008 ylöspäin ja 16-23 paikkaa sekä lavaautoja autot meneevät ukrainaan. Ei ole väliä missä autot sijaitsee ostetaan ympäri Suomea.

Maastoautot ja lavaautot ostetaan näitä merkkejä mitsu l200 Ford Ranger Nissan pathfinder Nissan navara 4x4, Volvo Xc, myös muita merkkejä 1996-2024 vuosimallilta

Lavaautot ja maastoautot pitää mieluiten olla 4 ovisia. Pikainen tarve olisi tarjoo omasi niin hoidetaan kaupat heti alta pois. Asianmukaiset paperit hoidetaan ja auto otetaan omiin nimiin heti eli ei jää roikkuu omille nimille! Siitä annetaan takuu!

Myy autosi vaivatta ja nopeasti hyvään hintaan!

Nettiauton ja torin tarjonta tiedossa joten älä laita linkkejä

Laita viesti tai soita +358414866255 Whatsapp löytyy myös!
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Autot Tyyppi: Ostetaan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.