Schäfer tik, 9 år, söker skötfamilj i juni och juli

400 €
En lung och snäll schäfertik söker en hundvan familj / person där den kan bo hos i juni och juli 2 månader. Hunder behöver rastas dagligen 3 gånger, men inte långt. Hon älskar att vara ute på gården timtals, så det skulle vara bra att familjen bodde i ett egnahemshus eller radhus. Hunden gillar att springa efter käppar och att hämta dem från vattnet. Tycker om att åka i bilen. Gillar ej katter, men kommer överens med andra hundar fast kan vara lite dominant på sina äldre dagar. Betalar 400 € för skötseln plus maten.

Hyväluontoinen saksanpaimenkoiranarttu, 9 v, etsii perhettä, jossa voisi olla hoidossa kesä- heinäkuun 2 kuukautta.
Mielellään perheen/ihmisen pitäisi asua Kokkolassa tai Pohjanmaalla omakotitalossa tai rivitalossa. Koira tulee lenkittää lyhyesti 3 kertaa päivässä. Pitää keppi - ja palloleikeistä. Se tykkää myös maata ulkona pihassa ja chillata. Ei pudä kissoista. Tulee toimeen muiden koirien kanssa tarpeen tullen. Maksan ruuat ja palkkion 400 €. Tietysti vain todella hyvään hoitopaikkaan. Ota pikaisesti yhteyttä, jos kiinnostuit.
Ilmoittaja: Susse Strömberg Sijainti: 67100 Kokkola  Näytä kartalla
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.