Aurinkopaneeli Kiskot ja Kiinnikkeet

2 €
Aurinkopaneeli kisko
Alumiini kiskoa pituus 240 cm 4X4 cm kiskon alapuolelle sopii aivan normaali kuusikulmaisen10mm ruuvin kanta 17mmhinta 23 EUR kappale, ostaessasi yli 20 kiskoa hinta 22 Eur kappale. Ja vielä Isommasta erästä teen mielelläni tarjouksen.Kiskoa Löytyy myös mustana.Kiskon jatkopala Sis pultit ja mutterit 5 EUR kappaleRuostumaton A2 ruuvikiinnike 200mm hyvät säätö mahdollisuudet hinta 5 Eur kappale.Konesaumakatto/lukkosauma kiinnikkeet 7 EUR/ kappale.
Seinäkiinnitykseen t löytyy myös kiinnikkeet.J kirjaimen muotoinen kiinnike 7 EUR/ kappale.Esim. Bitumikatolle, tai Ruukki T 20 profiiliin peltikatteelle.

Yleisimmät kiinnikkeet löytyy.Sekä itse paneelin kiinnitykseen keskikiinnike tai päätykiinnike musta 30-35 mm paneelille, hinta 2,5 EUR kappale.

Jokunen Invertteri löytyy myös heti varastosta.
Valmistettu ISO 9001-sertifikaatin mukaan.

Edullinen kuljetus palvelu kuljettaa kotiovelle saakka Rovaniemen seudulta alaspäin hinta alkaen Noin 50 Eur. Johon mahtuu jo kymmenittäin kiskoja, sekä muut kiinnitystarvikkeet samassa kuljetuksessa.Tiedustelut Jari Puh. 0400-946 232
Ilmoittaja: Jari Ahto Sijainti: 62500 Evijärvi  Näytä kartalla
Osasto: KOTI & ASUMINEN Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.