Ilmoitus on vanhentunut!

scottish straight ja scottish fold

650 €
Varattavissa kotimaisija lyhytkarvaisia, puhdasrotuisia scottish straight kissanpentuja.
Suomalaiset kissanpennut syntyivät Tuusulassa, kasvavat Tuusulassa ja lähtevät uuteen kotiin myös Tuusulasta. Myös kissan vanhemmat ovat syntyneet Tuusulassa , ovat terveystarkastettuja, mm. Felv, -Fiv , Pkd neg. Vanhemmat on rekisteröity Suomen WCF sekä pennut tullaan rekisteröimään samoihin yhdistyksiin ja ne saavat täydet sukutaulut sekä rekisterikirjat.
Pennut ovat syntyneet 24.12.2023 ja ovat joo luovutusikäiset eli yli 14-viikkoa vanha.
Pennut muuttavat uusiin perheisiin madotettuina, mikrosirutettuina ja rokotettuina. Jokainen kissanpentu saa muukaan sukutaulun, eläinlääkärin todistuksen, rokotuskortin ja lahjan kissalaltamme.
Tuleville omistajille tarjotaan elinikäistä neuvontaa ja toimitusapua. Luovutetaan sirutettuina , rokotettuina ja eläinlääkärin tarkastamana Tuusulassa -Hyrylässä
SFS 71 b - poika -suklaa- 750 euroa
SFS 71 o - tyttö - cinnamon
SFS o - poika - cinnamon- 650 euroa
SFS 71 p - tyttö - fawn
Hinta lemmikiksi 850 e
Kerro perheestäsi ja kodistasi ensiyhteydenotossasi. Varauksen voi tehdä vain varausmaksulla 200 -euroa, joka vähenee lopullisesta hinnasta.
Tervetuloa tutustumaan-
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.