Ilmoitus on vanhentunut!

Viikari 520BR

1 234 €
Enää en varaile venettä turhaan. TARJOUS KAUPALLA, PARHAAN TARJOUKSEN TEHNYT SAA TULLA PAATIN NOUTAMAAN.

Kiinnostaasko jotakuta melko liukkaasti liikahtava Viikarin läpikuljettava tuulilasipaatti isolla myllyllä? Pikkusen vielä isommankin sais laittaa laillisesti.
Vähän kaipailee huomiota ennen veteen laskua. Näitä ei usein myynnissä näy.

Huomiota kaipaavat kohteet: Pohjan maalaus suositeltavaa, moottorin kotelon lukituksen korjaus, impellerin vaihto, osat on hankittuna ja päällisin puolin sipistelyä oman maun mukaan. Kaikki kuitenkin toimii paitsi pilssipumppu.

Tää on iso vene, kelpo vehje kelissä ja kuormallakin kulkee vähintään riittävästi sekä on vakaa. Perikunnalta tullut meikäläiselle, oon siis paatin sekä koneen toinen omistaja. Ensimmäinen, nyt jo edesmennyt omistaja käyttänyt paattia Pirkanmaalla makeissa vesissä, jonka jälkeen seissyt vuosia ennen mulle tuloa.

Myynnin syynä suunnitelmien ja tilanteiden täysimittainen muutos. Tämä on kalaveneenä liian isohko meikäläiselle.

Hintaa saa tarjota, mutta säästetään molempien aikaa ja jätetään turhat tonnin tai kahden tarjoukset pois, sillä vene tai kone ei pihasta lähde.

Viestillä saa parhaiten kiinni töiden epäsäännöllisen aikataulun takia. Toki voi soittaakkin ja jos en pääse vastaamaan, niin soitan kun kerkiää.

Kone lähtee käyntiin todella hyvin ja käy hyvin, vesi vain ei kierrä, joka johtuu vanhasta, kuolleesta impelleristä, käynnistetty 28.4.
Jos haluaa, voidaan myös vaihtaa paikalleen toinen kone vm.-85 75hp Mercury, joka toimii.
Vuosimalli: 1989
Tunnit: 250
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Veneet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.