Drever koira

7 vuotias dreeveriuros etsii uutta kotia. Elämäntilanteen takia meidän koira tarvitsee uutta kotia. Koira ajaa jänistä, peuraa, kaurista. Koira on puhdasrotuinen, rokotukset ja passi kunnossa Piipanlauman super-optimus prime FI1164007. Luonteeltaan hän on kiltti, vähän itsepäinen,ei arka eikä aggressiivinen. Päivisin aina ulkona häkissä ja iltaisin/yöllä aina sisällä. Sisäsiisti. Viihtyy ihmisten lähellä ja perheessä lapsia. Tämä koira ei sovi kissojen ja urosten kanssa. Asuu nyt nartun kanssa ja se toimii hyvin. Lenkeillä vetää, enemmän alussa. Lisätietoa viestillä tai puhelimitse.

Vi talar också svenska. Söker du en ny jakt kamrat? Här är hunden som alltid är redo för skog och jakt. Klarar även av att vara en stabil familjehund. Drever hane 7 år, jagar hare, rådjur, hjort. Stark jaktlust. Är även bra hemma med familjen. Är van med barn och går bra ihop med tikar. Kan inte bo med katter och andra hanhundar. Är van att vara ute i hage dagtid men kommer alltid in på eftermiddag. Rumsren. Alltid varit en kär familjemedlem med på de flesta resor och aktiviteter. Pga flytt till storstad sökes nytt hem till vår kära drever. Storstadsliv inte optimalt för denna ras. Ring eller skriv för mera info.
Ilmoittaja: Gabriella Sijainti: 66100 Maalahti  Näytä kartalla
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.