NAVICOM VHF RT-1050AIS FANTOY

499 €
Navicomin VHF-sarja kosketusnäytöllä ja MNEA2000:lla. Lähetysteho 25W tai 1W lyhyemmillä etäisyyksillä. Sarja koostuu kahdesta mallista, RT-1050 & RT-1050AIS.

NMEA2000-toiminnallisuuden avulla käyttäjä voi osallistua hyödyllisiin toimintoihin, kuten osallistumiseen DSC:n GPS-tietoihin, moottoritietojen ja säätietojen, kuten ilmanpaineen, tuulen ja lämpötilan, katseluun edellyttää, että tiedot ovat saatavilla verkossa.

Yksiköissä olevan DSC-toiminnon ansiosta hätäsignaalit voidaan lähettää yksinkertaisesti napin painalluksella. Veneen sijainnin ja tunnisteen sisältävä signaali voidaan vastaanottaa muilla DSC:tä tukevilla veneillä ja rannikkoasemilla.

Laitteissa ei ole sisäänrakennettua GPS:ää, joten DSC:n saaminen käyttöön vaatii yhteyden GPS- tai karttaplotteriin NMEA 0183:n tai NMEA 2000:n kautta. Lisävarusteena on myös ulkoinen plug and play GPS-antenni. Laitteet tukevat 55 kansainvälistä kanavaa.

Kanavan valinta ja muut tiedot näkyvät luurin näytöllä, jossa myös kaikki asetukset ja kanavan valinta tehdään. Lisävarusteena on ylimääräinen luuri asennettavaksi esim. flybridge.

RT-1050: yllä olevilla ominaisuuksilla.
RT1050 N2K / AIS: sisäänrakennettu AIS / MOB-AIS-vastaanotin EPIRB & SART AIS ja mahdollisuus näyttää lähellä olevat alukset näytöllä. Tämän lisäksi se tarjoaa myös TCPA- ja CPA-törmäyshälytyksiä
Ilmoittaja: Fantoy Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Venetarvikkeet Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.fantoy.fi/se/catalog/product/view/id/2299/s/navicom-rt-1050ais/category/28/
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.