Tontti omakoti-/paritalolle, Sepänkylä, Mustasaari

125 000 €
Unelmakohde myynnissä! Iso ja aurinkoinen tontti erinomaisella sijainnilla yhteensä 5000 neliömetriä. Rakennusoikeus on yhteensä 250 m2. Jos haluat toteuttaa unelmasi luonnonläheisestä asumisesta, tämä on paikka sinulle. Iso nurmikenttä puiden ja pensaiden kanssa.

Tontilla on myös vuonna 1974 rakennettu omakotitalo, jossa on asuinpinta-ala 120 m2. Talo on purkukuntoinen, mutta sitä voidaan mahdollisesti myös remontoida. Kaikki liittymät ovat valmiina tontilla/talossa sähkö, vesi ja viemäri.

Talon purkaminen ja uuden rakentaminen on täysin linjassa voimassa olevan yleiskaavan, Sepänkylässä. Purkamista varten tarvitaan purkamisilmoitus, joka on toimitettava rakennusvalvontaan Mustasaressa.

Paritalo/talo voidaan rakentaa normaalin rakennusluvan perusteella, rivitaloa varten tarvitaan poikkeuslupa.

Rakennusoikeus: 250 m2

Kiinteistötunnus: 499-418-10-81

Lisätietoja tontin sijainnista löydät osoitteesta karttapaikka
https://asiointi.maanmittauslaitos.fi/karttapaikka/

Kunnallinen viemäri on olemasa, pumppaamo sijaitsee tontin rajalla ja tien toisella puolella on 20 kV:n muuntaja, joten infrastruktuuri on jo saatavilla.

Älä ohita tätä uskomatonta mahdollisuutta luoda unelmakotisi todella idyllisessä ympäristössä. Ota yhteyttä meihin tänään varataksesi esittelyn tai saadaksesi lisätietoja.

Myydään purkukohteena
Ilmoittaja: Nina Nixholm Sijainti: 65610 Mustasaari  Näytä kartalla
Osasto: Tontit Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.