Y2K 102 Dalmatialaista Juomalasi - Koira Dalmatialainen Lasi

10 €
10€ tai tarjoa.

Harvinainen söpö virallinen Disney 102 dalmatialaista -juomalasi 2000-luvun alusta. Siinä on kuva dalmatianpennuista, joissa on punaisia yksityiskohtia sinivalkoisella pilkullisella pohjalla. Hyvässä ja siistissä kunnossa, ei halkeilua, halkeamia tai lohkeamia. Pikkuvikoja voi löytyä, koska on vintagea.

✿ Korkeus 15,5cm
✿ Halkaisija: 7,5cm
Lasia

MMM

Toimituskulut 5,70€/nouto. katso myös muut kohteeni laitetaan samaan toimitukseen

Hakusanat: 1990 2000 2000-luku 2000-luvulta 2000luku 2000s 90 90-luku 90-luvulta 90-luvun 90luku 90s Keräily Kitsch Sisustus Tyttö dalmatialainen dalmatialaiset disney hauva hauvat keittiö keittiötarvikkeet keittiövälineet keräilijälle keräilijöille keräilyesine keräilylasi keräilylasia keräilyyn kidcore kitsi kitsinen klassikko koira koirat koiria koriste koriste-esineet koti lelu leluja lelupaketti lelut luku lukua luvulta mummo mummolan nostalginen pennut pentu pentuja piirretty piirrossarja punainen retro retroa sisustaminen sisustukseen sisustus sisustusesineet somiste somistus tummansininen tytöille tytölle uusvanha valkoinen vanha vanhanaikainen vintage vintagea wanha y2k ysäri
Ilmoittaja: Cuteoff Sijainti: 33880 Lempäälä  Näytä kartalla
Osasto: Huonekalut & Sisustus Tyyppi: Myydään
Lisätietoa: https://www.facebook.com/groups/CuteOff
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.