Kesämökki Palokassa

25 000 €
Myytävänä vanha 1940-luvulla rakennettu puurakenteinen kesämökki joka sijaitsee Palokassa. Tontin koko on 0,15 ha ja sinne on tie perille.

Mökissä on keittiö, kaksi verantaa, sauna ja käyttöullakko. Mökkiin tulee sähkö mutta ei vettä. Myöskään viemäröintiä ei ole. Tontilla on vanha kaivo jonka kunnosta ei ole tietoa.

Tontilla on myös puucee, varasto/aitta ja leikkimökki. Omaa rantaa ei ole mutta n. 100 metrin päässä on pieni Kaitajärvi johon on venevalkama oikeus.

Palokan kauppakeskittymään on matkaa n. 7 kilometriä ja sieltä löytyy Prisma, K-Citymarket, K-Rauta, Rusta, Kärkkäinen, Lidl, apteekki ja muita liikkeitä.

Tästä kunnostamalla mukava pieni mökki. Vaihtoehtoisesti vanhan mökin voi purkaa ja rakentaa pienen ok-talon. Alueella ok-taloja ja muutama kesähuvila. Tontille on jo kerran myönnetty rakennuslupa ok-talolle mutta en tiedä miksi sitä ei käytetty.

Lisätietoja sähköpostitse. Ainahan voit tehdä tarjouksen.
Ilmoittaja: Viivi Sijainti: 40270 Palokka  Näytä kartalla
Osasto: Huvilat Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.