Ilmoitus on vanhentunut!

Rivitalo vuokrataan 1.7.2024 alkaen

1 000 €
Hei! Vuokralaisemme lähti ja haluamme uudet vuokralaiset rivitaloomme. Teemme pienen pintaremontin ensin ja talo tulee vuokrattavaksi 1.7.2024 alkaen. Jos Kiinnostaa, niin laita sähköpostia. Näyttö Juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Vuokrattavana 4h+k+kph, sauna 88m2, erillinen ulkovarasto 9m2 lämpöpatterilla.
Talon vieressä paikka autolle.
Osoitteessa:Tanhuantie 31 c 9, 68630 Pietarsaari Erillistalo Hyvinhoidetussa taloyhtiössä, pihassa 11 erikseen olevaa taloa hevosenkengän muodossa ja keskipihassa lapsille leikkipaikka.Talot rakennettu 1977, mutta hyvin pidetty, tavanomainen sisustus laminaatit lattioissa ja maalatut tai tapetoidut seinät. Äsken vaihdettu uusi peltikatto.
Takapiha aidattu, osittaisella katetulla terassilla. Edellytetään oma laajakotivakuutus, oma sähkösopimus, takuuvuokra 1 kk vuokra, joka palautetaan poismuuton yhteydessä.
Vuokra 1000€ ja vesi 25€/henkilö Kaukolämpö sis. Vuokraan. Laita sähköpostia ja kerro miksi sinusta saisin hyvän vuokralaisen?
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.