Bestway Power Steel uima-allas 5,49m x 2,74m x 1,22m

290 €
Myydään Bestwayn Power Steel uima-allas, sekä sen mukana erilaisia allaskemikaaleja.

Tämä sopivan suuri, kohtuullisen syvä ja yli 5 metriä pitkä allas on mainio paketti esimerkiksi lapsiperheelle. Altaassa on korroosionkestävät metallikehikot ja mosaiikkikuviointi sisävuoren pohjassa ja sivuissa, sivuseinät ovat tukevaa PVC:tä ja polyesteriä.

Allas on tarpeeksi syvä siihen, että esimerkiksi sukellusharjoitteet onnistuvat niin isommalta kuin pienemmältäkin polskijalta. Suorakulmainen malli antaa paljon tilaa uimiseen ja leikkimiseen. Altaan kanssa kuitenkin pitää muistaa se, että tämä ei ole mikään kahluuallas ja ihan pieniä ei voi jättää altaaseen ilman valvontaa.

Allas on helppo ja nopea koota ja asentaa muutaman henkilön voimin, sillä kehikon varaan pystytetty PVC-allas pysyy pystyssä myös tyhjänä sekä vajaana. Allas on pesty huolellisesti aina syksyisin ja osat ovat olleet varastossa talven yli. Olen kyllä nähnyt täällä meillä päin yhdessä pihassa altaan ulkona ympäri vuoden, joten ilmeisesti se kestää rajumpiakin säilytysolosuhteita.

Altaan mukana tulee suodatinpumppu uusittu kesällä 2023, tikkaat valmistettu kestävästä ruostumattomasta metallista ja ne voi nostaa yläasentoon, kun allasta ei haluta käyttää, suojapeite kulmista hiukan hajonnut, paikkaustarrapaketti, kemikaaliannostelija, setti allaskemikaaleja mm. klooritabletteja, pH-kemikaaleja jne., altaanaluspressu sekä suodatinpumpun suojalaatikko.

Allas on mekaanisesti liki täysin ehjä, siinä on ollut yksi pieni reikä, joka on paikattu allaspaikalla ja hyvin on sen jälkeen pitänyt vettä.

Valmistajan esitteen mukaan uima allas on rakennettu kestävästä teräsputkikehyksestä ja altaan runko on käsitelty ruostetta ja korroosiota ehkäisevällä pinnoitteella, se suojaa uima-allasta UV- ja kulumisvaurioilta.

Normaalisti uimakausi on alkanut kesäkuussa ja uimaveden lämpötila on tietysti riippuvainen kesän säistä. Yleensä tuossa on tarjennut ihan hyvin uida.

Jag kan svara också på svenska.
Ilmoittaja: Jouko Oikarainen Sijainti: 65410 Sundom  Näytä kartalla
Osasto: Urheilu & Vapaa-aika Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.