Ilmoitus on vanhentunut!

Tikkurila Luja 7, Pintamaali - 0,9L / A

15 €
Myydään uusi ja avaamaton Tikkurila Luja 7. Pakkauskoko 0,9L. Parasta ennen v. 2026. Säilytetty lämpimässä. Tuotteen hinta kaupoissa n. 28,90 euroa.

Väri: Valkoinen. A-Pohja. Sävytettävissä vaaleisiin sävyihin rautakaupoissa, esim. K-Rauta, Bauhaus, Prisma.

- - - - -

Luja 7 on vesiohenteinen, himmeä erikoisakrylaattimaali seinä- ja kattopinnoille. Sisältää homeenestoainetta, joka antaa pitkäkestoisen suojan homeiden kasvua vastaan. Tämän ansiosta maalipinta pysyy puhtaana pidempään.

Luja 7 on poikkeuksellinen kemikaalien- ja kulutuksenkesto. Maalattu pinta kestää voimakkaita pesuaineita ja mekaanista rasitusta, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti seinien maalaamiseen tiloissa jotka ovat jatkuvan puhdistuksen kohteena.

Luja 7 sisältää homeenestoainetta, jonka ansiosta se soveltuu kosteisiin tiloihin kuten kodin kylpyhuoneisiin kuin myös suuriin julkisiin tiloihin.

Himmeä Kiiltoryhmä 5.

Lisätietoa tuotteesta löytyy esim.

https://tikkurila.fi/tuotteet/luja-7/

- - - - -

Ylimääräistä maalia löytyy enemmänkin! Tutustu koko valikoimaan ja hintatietoihin profiilistani tai seuraavasta osoitteesta:

https://www2.findit.fi/fi/search/?adv=40159

- - - - -

Tikkurila, maali, sisämaali, ulkomaali, huoltomaali, seinämaali, pintamaali, sisustusmaali, helmiäismaali, tehostemaali, kattomaali, lattiamaali, betonilattiamaali, puulattiamaali, porrasmaali, keittiömaali, ovimaali, ikkunamaali, ikkunapuidemaali, kaidemaali, pylväsmaali, listamaali, kalustemaali, pihakalustemaali, ulkokalustemaali, irtokalustemaali, huonekalumaali, metallimaali, puumaali, kylpyhuonemaali, kaakelimaali, laattamaali, venemaali, terassiöljy, pihakalusteöljy, kalusteöljy, puuöljy, öljy, puulakka, venelakka, lattialakka, kalustelakka, kuullote, polyuretaani-akrylaattimaali, alkydimaali, akrylaattimaali, erikoisakrylaattimaali, uretaanialkydilakka.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.