Tikkurila Luja Ceramic Tiles, Kaakelimaali - 0,9L / A

20 €
Myydään uusi ja avaamaton Tikkurila Luja Ceramic Tiles. Pakkauskoko 0,9L. Parasta ennen v. 2026. Säilytetty lämpimässä. Tuotteen hinta kaupoissa n. 37,90 euroa.

Maalia on saatavilla useampi purkki, kysy lisää.

Väri: Valkoinen. A-Pohja. Sävytettävissä vaaleisiin sävyihin rautakaupoissa, esim. K-Rauta, Bauhaus, Prisma.

- - - - -

Vesiohenteinen, puolihimmeä kaakelimaali sisäkäyttöön. Erinomainen tarttuvuus ilman erillistä pohjamaalia. Soveltuu himmeille ja kiiltäville kaakeleille ja laatoille.

Maalattu pinta kestää erityisesti kuumaa ja kylmää vettä, shampoota ja puhdistuksessa käytettäviä kemikaaleja sekä erilaisia tahroja mm. ketsuppi, mehu, öljy.

Puolihimmeä Kiiltoryhmä 4.

Lisätietoa tuotteesta löytyy esim.

https://tikkurila.fi/tuotteet/luja-ceramic-tiles/

- - - - -

Ylimääräistä maalia löytyy enemmänkin! Tutustu koko valikoimaan ja hintatietoihin profiilistani tai seuraavasta osoitteesta:

https://www2.findit.fi/fi/search/?adv=40159

- - - - -

Tikkurila, maali, sisämaali, ulkomaali, huoltomaali, seinämaali, pintamaali, sisustusmaali, helmiäismaali, tehostemaali, kattomaali, lattiamaali, betonilattiamaali, puulattiamaali, porrasmaali, keittiömaali, ovimaali, ikkunamaali, ikkunapuidemaali, kaidemaali, pylväsmaali, listamaali, kalustemaali, pihakalustemaali, ulkokalustemaali, irtokalustemaali, huonekalumaali, metallimaali, puumaali, kylpyhuonemaali, kaakelimaali, laattamaali, venemaali, terassiöljy, pihakalusteöljy, kalusteöljy, puuöljy, öljy, puulakka, venelakka, lattialakka, kalustelakka, kuullote, polyuretaani-akrylaattimaali, alkydimaali, akrylaattimaali, erikoisakrylaattimaali, uretaanialkydilakka.
Ilmoittaja: Juicy Peach Sijainti: 00980 Helsinki  Näytä kartalla
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.