Ilmoitus on vanhentunut!

Tikkurila Helmi 30, Kalustemaali - 0,9L / A

15 €
Myydään uusi ja avaamaton Tikkurila Helmi 30. Pakkauskoko 0,9L. Parasta ennen v. 2027. Säilytetty lämpimässä. Tuotteen hinta kaupoissa n. 34,80 euroa.

Maalia on saatavilla useampi purkki, kysy lisää.

Väri: Valkoinen. A-Pohja. Sävytettävissä vaaleisiin sävyihin rautakaupoissa, esim. K-Rauta, Bauhaus, Prisma.

- - - - -

Puolihimmeä korkealaatuinen akrylaattikalustemaali tarjoaa pitkäaikaisen suojan, joka on sekä kaunis että kestävä.

Helmi-kalustemaali soveltuu huonekalujen lisäksi esimerkiksi ikkunanpuitteiden, ovien, listojen ja lämpöpattereiden maalaamiseen. Sillä voi maalata puu-, puukuitulevy-, lastulevy- ja metallipintoja – sekä uusia että aikaisemmin maalattuja.

Helmi voidaan sävyttää Tikkurilan tuhansiin peittäviin värisävyihin. Helmi ei kellastu, joten se toimii hyvin vaaleissakin väreissä.

Helmi on yksi Tikkurilan valikoiman ympäristösertifioiduista tuotteista. Tästä on todistuksena rakennusmateriaalien päästöluokitus M1 ja Joutsenmerkki. Helmi on tutkitusti turvallinen, mietohajuinen ja kuivuu nopeasti.

Puolihimmeä Kiiltoryhmä 4.

Lisätietoa tuotteesta löytyy esim.

https://tikkurila.fi/tuotteet/helmi-30/

- - - - -

Ylimääräistä maalia löytyy enemmänkin! Tutustu koko valikoimaan ja hintatietoihin profiilistani tai seuraavasta osoitteesta:

https://www2.findit.fi/fi/search/?adv=40159

- - - - -

Tikkurila, maali, sisämaali, ulkomaali, huoltomaali, seinämaali, pintamaali, sisustusmaali, helmiäismaali, tehostemaali, kattomaali, lattiamaali, betonilattiamaali, puulattiamaali, porrasmaali, keittiömaali, ovimaali, ikkunamaali, ikkunapuidemaali, kaidemaali, pylväsmaali, listamaali, kalustemaali, pihakalustemaali, ulkokalustemaali, irtokalustemaali, huonekalumaali, metallimaali, puumaali, kylpyhuonemaali, kaakelimaali, laattamaali, venemaali, terassiöljy, pihakalusteöljy, kalusteöljy, puuöljy, öljy, puulakka, venelakka, lattialakka, kalustelakka, kuullote, polyuretaani-akrylaattimaali, alkydimaali, akrylaattimaali.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.