Tikkurila Unica Super 90, Uretaanialkydilakka - 0,9L / EP

15 €
Myydään uusi ja avaamaton Tikkurila Unica Super 90. Pakkauskoko 0,9L. Parasta ennen v. 2027. Säilytetty lämpimässä. Tuotteen hinta kaupoissa n. 29,90 euroa.

Saatavilla useampi purkki, kysy lisää.

Väri: Väritön. EP-Pohja. Sävytettävissä rautakaupoissa, esim. K-Rauta, Bauhaus, Prisma.

- - - - -

Nopeasti kuivuva uretaanialkydilakka. Sisältää ultraviolettisäteily suoja-ainetta, joka muodostaa kestävän pinnan suojaamaan veneiden, huonekalujen ja lattioiden puupintoja sekä hidastaa auringonvalon puuta kellastavaa vaikutusta. Sävytetty tuote suojaa tehokkaammin auringonvaloa vastaan kuin väritön tuote.

Soveltuu puupinnoille sekä sisällä että ulkona. Käyttökohteina esim. vene, irtokaluste ja lattia, joihin kohdistuu lievää mekaanista ja kemiallista rasitusta.

Täyskiiltävä Kiiltoryhmä 1.

Lisätietoa tuotteesta löytyy esim.

https://tikkurila.fi/tuotteet/unica-super-90/

- - - - -

Tutustu koko valikoimaan ja hintatietoihin profiilistani tai seuraavasta osoitteesta:

https://www2.findit.fi/fi/search/?adv=40159

- - - - -

Tikkurila, maali, sisämaali, ulkomaali, huoltomaali, seinämaali, pintamaali, sisustusmaali, helmiäismaali, tehostemaali, kattomaali, lattiamaali, betonilattiamaali, puulattiamaali, porrasmaali, keittiömaali, ovimaali, ikkunamaali, ikkunapuidemaali, kaidemaali, pylväsmaali, listamaali, kalustemaali, pihakalustemaali, ulkokalustemaali, irtokalustemaali, huonekalumaali, metallimaali, puumaali, kylpyhuonemaali, kaakelimaali, laattamaali, venemaali, terassiöljy, pihakalusteöljy, kalusteöljy, puuöljy, öljy, puulakka, venelakka, lattialakka, kalustelakka, kuullote, polyuretaani-akrylaattimaali, alkydimaali, akrylaattimaali, erikoisakrylaattimaali, uretaanialkydilakka.
Ilmoittaja: Juicy Peach Sijainti: 00980 Helsinki  Näytä kartalla
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.