Ilmoitus on vanhentunut!

Tikkurila Muuri, Takka- Palomuurimaali - 2,7L / MSA

30 €
Myydään uusi ja avaamaton Tikkurila Muuri. Pakkauskoko 2,7L. Parasta ennen v. 2026. Säilytetty lämpimässä. Tuotteen hinta kaupoissa n. 61,90 euroa.

Väri: Valkoinen. MSA-Pohja. Sävytettävissä vaaleisiin sävyihin rautakaupoissa, esim. K-Rauta, Bauhaus, Prisma.

- - - - -

Erinomaisesti lämpöä kestävä epäorgaaninen sisäsilikaattimaali. Muurin silikaattimaalin huokoinen rakenne varmistaa hengittävän pinnan jolla on erinomainen vesihöyrynläpäisevyys. Muuri-maalilla luodaan kaunis täyshimmeä pinta palomuureihin, takkoihin ja vastaaviin sisäseinäpintoihin, joissa pintalämpötila voi nousta normaalia korkeammalle.

Muuri soveltuu erityisen hyvin sisäpinnoille joiden lämpötila voi vaihdella ja nousta normaalia korkeammiksi. Muuri maalilla on erinomainen lämmönkesto ja se kestää jopa +180°C lämpötilaa.

Täyshimmeä Kiiltoryhmä 6.

Lisätietoa tuotteesta löytyy esim.

https://tikkurila.fi/tuotteet/muuri/

- - - - -

Ylimääräistä maalia löytyy enemmänkin! Tutustu koko valikoimaan ja hintatietoihin profiilistani tai seuraavasta osoitteesta:

https://www2.findit.fi/fi/search/?adv=40159

- - - - -

Tikkurila, maali, sisämaali, ulkomaali, huoltomaali, seinämaali, pintamaali, sisustusmaali, helmiäismaali, tehostemaali, kattomaali, lattiamaali, betonilattiamaali, puulattiamaali, porrasmaali, keittiömaali, ovimaali, ikkunamaali, ikkunapuidemaali, kaidemaali, pylväsmaali, listamaali, kalustemaali, pihakalustemaali, ulkokalustemaali, irtokalustemaali, huonekalumaali, metallimaali, puumaali, kylpyhuonemaali, kaakelimaali, laattamaali, venemaali, terassiöljy, pihakalusteöljy, kalusteöljy, puuöljy, öljy, puulakka, venelakka, lattialakka, kalustelakka, kuullote, polyuretaani-akrylaattimaali, alkydimaali, akrylaattimaali, erikoisakrylaattimaali, uretaanialkydilakka.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.