Ilmoitus on vanhentunut!

Tikkurila Paneelikatto Valkoinen, Sisäkattomaali - 3L

30 €
Myydään uusi ja avaamaton Tikkurila Paneelikatto Valkoinen. Pakkauskoko 3L. Parasta ennen v. 2025. Säilytetty lämpimässä. Tuotteen hinta kaupoissa n. 61,90 euroa.

Väri: Valkoinen.

- - - - -

Paneelikatto Valkoinen on kehitetty nimenomaan sisäkattojen maalaamiseen. Valkoinen maali tasoittuu helposti siveltimellä levitettynä, tuote ei valu eikä roisku herkästi.

Paneelikatto Valkoinen on korkealaatuinen paneelimaali jolla on hyvä peittokyky. Paneelimaali tasoittuu kauniisti tasaten alustan epätasaisuuksia.

Paneelikatto Valkoinen on hyvin tasoittuva paneelimaali paneelikattojen maalaukseen kuivissa sisätiloissa. Soveltuu erityisen hyvin sivellin levitykseen, tasoittuu helposti luoden kauniin himmeän pinnan joka peittää alustan pieniä virheitä. Erittäin helppokäyttöinen - kokeile ja ylläty!

Himmeä Kiiltoryhmä 5.

Lisätietoa tuotteesta löytyy esim.

https://tikkurila.fi/tuotteet/paneelikatto-valkoinen/

- - - - -

Ylimääräistä maalia löytyy enemmänkin! Tutustu koko valikoimaan ja hintatietoihin profiilistani tai seuraavasta osoitteesta:

https://www2.findit.fi/fi/search/?adv=40159

- - - - -

Tikkurila, maali, sisämaali, ulkomaali, huoltomaali, seinämaali, pintamaali, sisustusmaali, helmiäismaali, tehostemaali, kattomaali, lattiamaali, betonilattiamaali, puulattiamaali, porrasmaali, keittiömaali, ovimaali, ikkunamaali, ikkunapuidemaali, kaidemaali, pylväsmaali, listamaali, kalustemaali, pihakalustemaali, ulkokalustemaali, irtokalustemaali, huonekalumaali, metallimaali, puumaali, kylpyhuonemaali, kaakelimaali, laattamaali, venemaali, terassiöljy, pihakalusteöljy, kalusteöljy, puuöljy, öljy, puulakka, venelakka, lattialakka, kalustelakka, kuullote, polyuretaani-akrylaattimaali, alkydimaali, akrylaattimaali, erikoisakrylaattimaali, uretaanialkydilakka.
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.