Tikkurila Otex Akva, Tartuntapohjamaali - 9L / A

70 €
Myydään uusi ja avaamaton Tikkurila Otex Akva. Pakkauskoko 9L. Parasta ennen v. 2025. Säilytetty lämpimässä. Tuotteen hinta kaupoissa n. 149,00 euroa.

Väri: RAL 7000 Squirrel Grey Lisätietoa: https://tikkurila.fi/varit/squirrel-grey-ral-7000/

- - - - -

Tartuntapohjamaali, joka soveltuu pohja- ja välimaaliksi tiukkaa tartuntaa vaativille hankalille pinnoille. Levittyy, tasoittuu ja peittää hyvin ongelmallisillakin pinnoilla.

Tartuntapohjamaali soveltuu erinomaisesti sisätilojen pinnoille, joille tarvitaan tavallista parempaa tartuntaa, kuten lasiin, kaakeliin, lasikuituun, melamiiniin, pvc-muoviin, alumiiniin ja sinkittyyn peltiin. Sopii erityisesti kovien ja tasaisten pintojen maalaamiseen.

Tartuntapohjamaali on kevyt ja helppo levittää siveltimellä tai telalla. Maali on mietohajuinen, minkä ansiosta työskentely on miellyttävää.

Himmeä Kiiltoryhmä 5.

Lisätietoa tuotteesta löytyy esim.

https://tikkurila.fi/tuotteet/otex-akva/

- - - - -

Ylimääräistä maalia löytyy enemmänkin! Tutustu koko valikoimaan ja hintatietoihin profiilistani tai seuraavasta osoitteesta:

https://www2.findit.fi/fi/search/?adv=40159

- - - - -

Tikkurila, maali, sisämaali, ulkomaali, huoltomaali, seinämaali, pintamaali, sisustusmaali, helmiäismaali, tehostemaali, kattomaali, lattiamaali, betonilattiamaali, puulattiamaali, porrasmaali, keittiömaali, ovimaali, ikkunamaali, ikkunapuidemaali, kaidemaali, pylväsmaali, listamaali, kalustemaali, pihakalustemaali, ulkokalustemaali, irtokalustemaali, huonekalumaali, metallimaali, puumaali, kylpyhuonemaali, kaakelimaali, laattamaali, venemaali, terassiöljy, pihakalusteöljy, kalusteöljy, puuöljy, öljy, puulakka, venelakka, lattialakka, kalustelakka, kuullote, polyuretaani-akrylaattimaali, alkydimaali, akrylaattimaali, erikoisakrylaattimaali, uretaanialkydilakka.
Ilmoittaja: Juicy Peach Sijainti: 00980 Helsinki  Näytä kartalla
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.