Volvo V70 2,4D

1 750 €
Myydään 2,4D moottorilla ja automaattilatikolla varusrettu Volvo V70. Vuosimallia -03 ja mittarissa 544tkm.
Autossa ajoaikaa 5.5.2025 saakka.
Autoon mm. laitettu viimesen 4 vuoden aikana:
Jakopää ja vesipumppu, moniurahihna, kiristin ja laturin vapaakytkin, hehkut, moottorityynyt, kaikki suodattimet ja moottoriöljyt ja vaihteisto öljyt, kaikki pyörän laakerit, kaikki koiranluut, raidetangon päät, alapallonivelet, etujarrulevyt, etuiskareiden yläpään laakerit, taka iskarit, ilmastointi täytetty ja aurauskulmat säädetty.
Jotain varmaan unohtunut.
Kesärenkaat menee sen kuuluisan tämän kesän, samoin talvirenkaat yhden talven ja varmaan takatalvenkin, neki ihan ok aluvanteilla.
Vikoja sen verran että vänkärin puolen etuvalo haljennut ja vänkärin puolella tuulilasissa halkeama, tyyppivika mittarissa. Ratti jäänyt hieman vinoon kun aurauskulmat säädettiin. Mikään näistä ei kuitenkaan oo itteäni häirinnyt.
Autossa on naarmuja ja pientä ruosteen alkua, ei ole missään nimessä uusi, niitä saa liikkestä.
Sen verran autoja pihassa niin en vaihda mihinkään!

Till salu en Volvo V70 med 2,4 diesel motor och automatlåda.
Årsmodell 03, kört ca 544tkm.
Besiktningen i kraft t.o.m 5.5.2025.
Mycket utbytt, bla.:
Kamrem med vattenpump, multirem med spännare och generator frihjul, glödstift, motordynorna, alla filter, motorolja och växellådsoljan, alla hjul lagren, alla hundben, bakstötdämppare, bromsskivor fram, Ac påfyllning, hjulvinkel inställning gjort.
Säkert glömt något.
Sommardäcken går en sommar, vinterdäcken säkert en vinter, dom e också på alufälgar.
Kända fel: Spricka i höger framlykta, spricka i vindrutan på höger sidan, typfel med mätartavlan. Ratten lite sned efter hjulvinkel inställnignen. Inget som stör i daglig användning.
Bilen har repor, lite början till rost och säkert nån buckla men den är ju trots allt inte ny.
Inga byten.
Vuosimalli: 2003 Km: 544000
Ilmoittaja: Samuel Sijainti: 68500 Kruunupyy  Näytä kartalla
Osasto: Autot Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.