Lasikuiturunkoinen matkavene

8 990 €
Videot alla
https://youtu.be/H6hwxDBfHz4?feature=shared
https://youtu.be/wpNjLYrfKAg?feature=shared
https://youtu.be/IQQ09Wz6r1k?si=AgUZNY7_7bNnRlSx
Nettiveneessä id: 841640, sielä paremmin kuvia
Uppoumarunkoisen erittäin pieni kulutus. Luovutaan nyt kesämökin hankinnan vuoksi siksi halpa. ei romu. Vesillä ja hyvässä käyttökunnossa oleva tilava matkavene. Seisomakorkeus kaikissa tiloissa. hiljainen ajossa ja nukkua. eikä konenekoppa jaloissa. Leveät reelingit. helppo liikkua. autopilotti tuo vapautta matkan ajaksi. Runko Turun veneveistämön valmistama täyslasikuiturunko ja Loydsin hyväksymä. Patjat päällystetty joitain vuosia sitten. Joka vuosi on kertynyt satoja harmittomia ajo-tunteja Ruotsia myöden tällä veneellä.
Mukava myös uistelukäytössä.
Käyttöön opastetaan ja tuetaan. Kärry ei kuuluu tähän hintaan. mutta myytävänä sopivasti. Erotteleva kuiva-wc poistoilmapuhaltimella hajuton. helppo. ei jäädy eikä tyhjäysongelmia. Iso wc. mihin toki sopii vesivesskin helposti.
Vaihto myös pienempään dieselmoottori-. ht-. tai pulpettiveneeseen. traktorille olisi käyttöä myös.
Vuosimalli: 1972
Tunnit: 6000
Ilmoittaja: Sami Sijainti: 66500 Vähäkyrö  Näytä kartalla
Osasto: Veneet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.