Yksiö Vaasan keskustassa Etta i Vasa centrum 26m2

515 €
Annetaan vuokralle neliöitään suurempi 26m2 siisti yksiö Vaasan keskustassa. Kerrostalolla rauhallinen sijainti 900 metriä torilta. Hyvinhoidettu taloyhtiö, jossa kaikki isot remontit tehty. Asunto on ensimmäisessä kerroksessa ja mukavasti täysin omalla erillisellä sisäänkäynnillä. Asuntoon ei siis tarvitse kulkea yhteiskäyttöisen rappukäytävän kautta, vaan suoraan omasta ulko-ovesta.

Asunnossa on fiksusti käytetty neliöt: paljon kaappitilaa, sopivankokoinen keittiö, erillinen olohuone ja muusta tilasta seinällä eriytetty alkovi, johon mahtuu 120cm sänky. Asunto on pintaremontoitu 2021. Lattiana on kivan harmaaksi maalattu laminaatti, kaikki seinäpinnat on uusittu sekä asennettu led-spotit keittiöön ja kylpyhuoneeseen, uusittu sähköpistorasiat sekä jääkaappi.

Kylpyhuone on tilava ja siellä on pyykkikoneliitäntä. Taloyhtiössä ei ole pesutupaa.

Asunto vapautuu 30.6.2024 ja siinä on kaukolämpö, eli lämmitys sisältyy vuokraan. Myös kaapeli-TV ja taloyhtiön laajakaista sisältyvät vuokraan, joka on 515€/kk + vesiennakkomaksu 15€.

Jag betjänar även på svenska.

Kiinnostuitko? Blev du intresserad?

Täytä lomake / fyll i formulär:

https://forms.gle/AX9zDzqT8YcQmHZX7
Ilmoittaja: Antti-Pekka Seikkula Sijainti: 65100 Vaasa  Näytä kartalla
Osasto: Asunnot Tyyppi: Vuokrataan
Lisätietoa: https://forms.gle/AX9zDzqT8YcQmHZX7
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.