MYYTY!

Suomenpystykorvan pentuja

1 000 €
Vanhempia käytetään linnustuksessa, ja suvutkin ovat puhtaasti lintulinjaisia, ovat molemmat pevisa-tarkastettuja silmät- ja polvet, sekä hyväluonteisia, sekä nähtävillä.Pentueen epiluku 0.31


Sukutaulu tästä linkistä:


https://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI258912F18&RekNoE=FI104712F18&Sukupolvet=7Koira ovat siis Pohjanmaalla Laihialla.Etusijalla ovat metsästäjät, koska metsästyskoiriahan nämä ovat.

En myy kerrostaloon, koska se ei mielestäni ole tämän rodun paikka. Ja haluan koiran vastuulliseen paikkaan, jossa sille on loppuelämän koti.Pennut on siis syntyneet 29.2.2024 Suomessa ja ovat siis tullet jo luovutusikään 8 vkoa 18.4.2024 lähtien, eli on jo yli 2 kk ikäisiä, eli heti luovutettavissa.Pennut madotetettu 3-4 kertaan, on sirutettu, ja rekisteröity luonnolisesti kennelliittoon.

Kaikista tehdään asianmukaiset Kennelliton sopimukset, ei osamaksua, hinta on 1200e.Rokotukset annetaan 3 kk iässä, ja sen huolehtii uusi omistaja.

Itse kasvattaja myy.

Ota yhteyttä, niin kerron lisää. Puh. 0500234567
Ilmoittaja: --- Sijainti: --- ---  
Osasto: Eläimet & tarvikkeet Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.