Asuntoauto MAJOITUSKÄYTTÖÖN ei ajokäyttöön

25 €
Tarvitsetko majoitusta esimerkiksi vieraille tai itsellesi/perheellesi, jos matkustat Pietarsaaren-Kokkolan alueelle. Vuokrattavana on McLouis Lagan 411 -asuntoauto, joka toimitetaan haluamaasi paikkaan, kuten omakotitalon tai mökin pihaan.

Asuntoauto tarjoaa mukavat makuupaikat kuudelle hengelle, ja tarvittaessa voimme laittaa pedit ja petivaatteet valmiiksi. Auto toimitetaan haluamaasi paikkaan ja käytämme tarvittaessa tasauskiiloja.

Saatavilla olevat varusteet:
vesi, kaasupullo, ruoanlaittovälineet, astiat, wc-paperi, talouspaperi, käsipyyhkeet, ulkopöydät ja tuolit sekä markiisi. Näistä sovitaan erikseen. Vuokrahinta on 25-40 €/vrk riippuen tarvittavista varusteista, sijainnista ja muista tekijöistä. Vuokrauksen vähimmäiskesto on 2 vuorokautta. Vuokraaja vastaa vuokrauksen aikana tapahtuneista vahingoista. Vuokran maksu suoritetaan auton tuonnin yhteydessä, jolloin myös allekirjoitetaan vuokrasopimus.

Auto on myös omassa käytössämme, joten ota yhteyttä tekstiviestillä tai WhatsAppilla sopiaksesi tarkemmin vuokrauksesta ja tarpeistasi.
Vuosimalli: 2006
Ilmoittaja: Samuel Sijainti: 68600 Pietarsaari  Näytä kartalla
Osasto: Autot Tyyppi: Vuokrataan
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.