Tarmo lämpökompostori

180 €
Myydään laadukas uutta vastaaava Tarmo lämpökompostori kotitalous- ja puutarhajätteiden ympärivuotiseen kompostointiin. Kompostorissa on lämpömittari on helposti nähtävillä kompostin etuosassa. Kannen aukipitosalpa lukkiutuu automaattisesti, joten kompostin täyttäminen on helpompaa. Lisäksi kompostorissa os Säädettävä ilmanvaihtoventtiili, suotonestesäiliö ja hanalla varustettu nesteidenpoistoletku. Kompostorin suurikokoinen ja tiivis multaluukku helpottaa tyhjentämistä. Tilavuus on 110 litraa, joten kompostori soveltuu mainiosti myös pienempien perheiden kotitalouksiin ja mökkikäyttöön.

Tätä kompostoria voi käyttää myös talven pakkasilla. Kompostoituminen pysyy käynnissä, kun sitä täytetään normaalisti, tyhjennetään tiheämmin ja käytetään runsaasti kuiviketta. Jäätyminen ei kuitenkaan vahingoita kompostoria tai kompostimassaa, vaan kompostoituminen jatkuu taas kelien lämmettyä.
- Mitat: leveys 55 cm, syvyys 54 cm, korkeus: 84,5 cm
- Paino 13 kg
- Kompostori on pesty.
Ilmoittaja: sl Sijainti: 66400 Laihia  Näytä kartalla
Osasto: Rakennus & Puutarha Tyyppi: Myydään
Findit ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.