OK-talo +ulkorakennukset

142 000 €
Nyt on tilaisuus hankkia ok-talo ja ulkorakennukset maalta sopivaan hintaan!
Täällä on mukava asua:
- Oma talo ja iso oma tontti 10754 m2. Täällä on tilaa vaikka eläinten pitoon.

- Koirien pitoon tai moneen muuhun toimintaan paljon tilaa. Koirille tai muille eläimille tai vaikka varastointiin ym. ihan oma rakennus n. 78 m2, josta koirilla vapaa kulku ulkotarhoihin.
-Varasto- ja työtilaa. Koiratalon lisäksi ulkorakennus, rak. v. 1978, jossa osiot : n.195+140+180 m2. Vesi ja sähköt on. Erikseen ulkokatos 40m2.

-Talossa 4 mh+oh+k+takkah+sauna+pesuh+2 wc. Talon pinta-ala n. 178 m2/ 315 m2. Rakennettu v. 1960 ja siipi 1979.

- Mukavasti maalla, mutta hyvä sijainti. Kolmeen eri keskukseen vain noin 17 km: Sastamala, Huittinen, Punkalaidun. Näistä löytyy palvelut siis 20 min. ajomatkan päästä.
-Tampereelle 1 h, Turkuun 1,5 h, Helsinkiin n. 2 h.
- Koulubussin pysäkille n. 1 km. Pienimmille erikseen myös oma koulukyyti.

- Kodikas talo. Ystävällisessä Sastamalassa olet keskellä parasta kulttuurimaisemaa. Kahdelle eri uimarannalle 20 min. Harrastusmahdollisuuksia alkaen omalta kylältä.

Remonttia tehty vuosien varrella. Hyvä teräskatto 2000-luvun alussa ja ulkomaalaus 2014, sisäpintoja osaksi uusittu viimeksi 2017. Pientä laittoa ja päivittämistä löytyy ostajallekin, ja tämä on huomioitu hinnassa. Tässä on nyt edullinen tilaisuus. Hyvä paikka kasvattaa lapsia tai vaikka pitää lemmikkieläimiä. Vapautuminen sovittaessa, nopeastikin.

Pohjapiirustukset sähköpostilla tai paikalta. Tule katsomaan, sovitaan näyttöaika.

YHTEYDENOTOT: tekstiviestillä tai s-postilla.
Ilmoittaja: Maatila Omakotitalo/Tilaa yrittäjälle Sijainti: 38280 Sastamala  Näytä kartalla
Osasto: ASUNNOT & TONTIT Tyyppi: Myydään
Tykkää meistä Facebookissa saat ilmoituskoodi (arvo 10 €).
Findit.fi ei vastaa ilmoitetusta tuotteesta tai ilmoituksen sisällöstä. SMS-viestien lähettäminen ilmoittajalle mainostarkoituksessa on kiellettyä. Ilmoittaja ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.