Yrityksemme pyrkii antamaan sinulle asiakkaana kokonaisratkaisun. Autamme sinua löytämään oikean koneen joka täyttää sinun vaatimuksesi, sekä täyden palvelun koneen luovutushetkestä huolto- ja korjaustarpeisiin. Me kutsumme tätä KAIKKI SAMAN KATON ALTA. Valikoimistamme on mm. tuoteet: Ruohonleikkuri , Robottiruohonleikkuri, Ajoruohonleikkurit, Trimmerit, Pensasleikkurit, Moottorisahat, Suojavarusteet, Raivaussahat, Oksasahat, Painepesurit, Aggregaatit, Mönkijät/ATV, Tukkikärryt, Metsäkoneet, Mopot, Moottoripyörät, Ajovarusteet, Ajovaatteet. Valikoimistamme on mm. merkit: Husqvarna, Honda,Polaris, Kranman, Briggs & Stratton, Drac, Peugeot.
Näytä numeroNäytä ilmoitukset (20 st)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
SMS-viestien lähettäminen yrityksille mainostarkoituksessa on kiellettyä. Yritys ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.