Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.
Kokkolan Huutokauppakamari perustettiin vuonna 2019 vastaamaan alueen suurta huutokauppojen ja niitä järjestävän tahon tarvetta. Alueen vanha huutokauppakulttuuri on käytännössä kadonnut vuosien varrella. Toimimme osoitteessa Kansakoulukatu 1, Kokkola. Tiloistamme löytyy noin 150 istumapaikan huutokauppasali sekä vuoden ympäri auki oleva antiikkikauppa. Järjestämme syys-talvi-kevätaikaan vasarahuutokauppoja noin kerran kuukaudessa. Kesäaikaan löydät meidät maakunnasta järjestämistämme ulkoilmahuutokaupoista. Jos tarvitsette apua yksittäisten esineiden myymiseen hyvään markkinahintaan tai suuremman kokonaisuuden esim. kuolinpesän realisointiin, niin ottakaa yhteys meihin. Teemme ilmaisen kotikäynnin Pohjanmaalla.
Näytä numero
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
SMS-viestien lähettäminen yrityksille mainostarkoituksessa on kiellettyä. Yritys ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.