Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.
Tietokoneet ja tarvikkeet Olemme tietokoneiden ja tarvikkeiden jälleenmyyjä ja asiakkainamme ovat niin yksityishenkilöt kuin yritykset. Voimme auttaa sinua asioissa liittyen tietokoneisiin, palomuureihin, tietoverkkoihin, palvelimiin, Windows, Linux, virustentorjuntaohjelmiin, kameravalvontaan, jne. Myymme ja toimitamme tietokonemerkkejä kuten Lenovo, Acer, HP, Apple, Samsung, Asus, ja monia muita. Me myös rakennamme sovelluksia asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Huolto ja tuki Meillä on oma huolto-osasto, joka päivittäin auttaa asiakkaitamme vianetsinnällä, päivityksillä, korjauksilla, langattomien verkkojen ja Internetin asennuksilla, datan pelastamisella, ym. Korjaamme kaikkia laitteita ja merkkejä. Internet-palvelut Tarjoamme yrityksellesi luotettavan ja taloudellisen tavan näkyä netissä. Toimimme ”one-stop-shop” konseptilla, tarkoittaa että meiltä saat kaiken tarvitsemanne onnistuaksesi internet panostukseesi. Saat kaiken tarvitseman avun aloittaaksesi verkkosivuston, verkkokaupan, sähköpostijärjestelmän jne. Verkkosivujen tuottaminen ja hakumoottorioptimointi Tarvitsetko verkkosivun kotisivut tai apua verkkosivun päivityksessä ja ylläpidossa, ota yhteyttä meihin. Meillä on kokemusta useimmista julkaisujärjestelmistä ja hoidamme tätä nykyä monien yritysten verkkosivuja. Teemme myös hakumoottorioptimointia ja verkkosivujen analysointia. Kameravalvonta Myymme ja toimitamme laatukameroita ja muita valvontaan liittyviä tuotteita kuten verkkopalvelimia, datavaihteita, langattomia verkkotuotteita ym. Laajan valikoimamme ansiosta voimme räätälöidä valvontaratkaisuja, jotka sopivat useimpiin tilanteisiin. Myymme ja toimitamme myös älykkäitä videovalvontajärjestelmiä, jotka osaavat laskea henkilöitä, autoja, seurata määrättyjä kohteita, jne.
Näytä numeroNäytä ilmoitukset (3 st)
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
SMS-viestien lähettäminen yrityksille mainostarkoituksessa on kiellettyä. Yritys ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.