Findit on ilmainen palvelu joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteenamme on pitää Findit ilmaisena.
Voitte auttaa meitä vapauttamalla Findit mainostenestäjästä. Ohjeet kuinka poistat Adblockerin käytön, löydät tästä.
Findit on ilmainen palvelu, joka rahoitetaan näyttämällä mainoksia. Tavoitteemme on pitää Findit ilmaispalveluna.
Voit auttaa meitä painamalla Salli kaikki painiketta.
Tarjoamme peltisepän-palveluja Rakennusyrityksille, Yksityishenkilöille, Yrityksille ja Julkiselle sektorille. Tuotantohenkilöstömme valmistaa kattoprofiileja eri profiileina, peltilistoja ja peltituotteita asiakkaan toiveiden mukaan erilaisista peltimateriaaleista, joiden paksuus on 0,5-4 mm. Varastostamme löydät kaiken kattotikkaista, lumiesteistä ja vesikouruista takaneduspeltiin, kattotarvikkeisiin ja ilmastointitavaroihiin. Asentajamme haluavat mielellään auttaa kaiken tarvitsemasi peltituotteiden asentamiseen, jos sinusta tuntuu, että olet vakaampi maassa kuin katolla. Meillä on liikepisteitä Pietarsaaressa ja Vaasassa.
Näytä numero
Sinun IP-osoitteesi liitetään viestiin. Tehdäksemme palvelumme varmaksi ja turvalliseksi, lähetetyt viestit voidaan suodattaa ja tarkastaa. Meidän tietosuojakäytäntö
Väärä numero
Sulje
SMS-viestien lähettäminen yrityksille mainostarkoituksessa on kiellettyä. Yritys ei halua ilmoitus- ym. myyjien soittelevan. Jos sinulla on muuta kysyttävää tai mielipiteitä, ottakaa ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluumme.