Findit on päivitetty

Nyt tapahtuu, olemme päivittäneet Finditin niin, että palvelun käyttö on helpompaa ja sujuvampaa, mistä luulemme sinun pitävän.

Kiinnostus käytettyjen tuotteiden markkinoihin ja kestävään kulutukseen kasvaa vuosittain, ja haluamme kannustaa kaikkia kävijöitä laittamaan ilmoituksia tuotteille, joita et enää tarvitse. Aina on joku muu, joka voi nauttia käytetyistä tavaroistasi. Luomalla tilin voit aina hallita ja seurata ilmoituksiasi.

Findit tili

Nyt sinulla on mahdollisuus luoda itsellesi henkilökohtainen Findit tili. Tilin luominen helpottaa kun haluat jättää, muokata ja uusia ilmoituksiasi. Tämän lisäksi voit reaaliajassa katso kuinka moni on avannut ja nähnyt ilmoituksesi. Olemme vakuuttuneita, että tulet pitämään tästä ja kaiken lisäksi palvelu on täysin ilmainen. Luo tilisi tässä!

Yrityksille ja yrittäjille

Nyt teillä on mahdollisuus luoda yritystili Pohjanmaan suurimpaan markkinointi palveluun. Findit sivustolla on yli 250 000 kävijää Pohjanmaalta viikoittain, jotka mielellään ostavat paikallisia tuotteita. Luomalla yritystilin, voitte rekisteröidä tuotteita ja palveluita, jotta ne ovat haettavissa Findit sivustolla. Yritystili on ilmainen ja voitte rekisteröidä jopa kymmen palvelua maksutta.

Luo yritystilisi tässä. Täysin ilmaista!

Olitpa sitten kaupallisen, putkityön tai asiantuntijapalveluiden tarjoajana, niin Finditin yrityspalvelu on kätevä tapa kohdistaa uudet ja nykyiset asiakkaat tuotteisiisi ja palveluihisi. Jos sinulla on oma verkkosivusto ja/tai verkkokauppa, voit ohjata asiakkaita tehokkaasti sinne ja parantaa näkyvyyttäsi hakukoneissa korkealaatuisilla ulkoisilla linkeillä.

Voit myös jättää omat osto- ja myynti ilmoituksesi, jotka linkitetään yritystiliisi. Tämä helpottaa mainosten muokkaamista ja uusimista ja näet reaaliajassa, kuinka moni ihminen on avannut ja nähnyt ilmoituksesi.

Outlet

Jos sinulla on uusia (käyttämättömiä) tuotteita, joita haluat myydä alennettuun hintaan, voit "merkitä" tuotteen Outletiksi ja tuote näytetään sitten erillisellä kanavalla, joka sisältää vain outlet-tuotteita.

Tavoitteenamme on luoda Suomen edistynein hakukone vierailijoille, jotka haluavat tehdä ostoksia paikallisten yritysten kanssa.

Parannettu hakutoiminto

Toinen iso muutos on parannettu hakutoiminto, jonka avulla voitte hakea hyvin tarkasti. Jos haluat hakea paikallisesti, kirjoita kaupunki tai postinumero, ja näet ilmoituksia välittömässä läheisyydessäsi. Voit pienentää tai laajentaa hakualuetta valitsemalla säteen.

Postinumero/kaupunki missä tuote sijaitsee

Olemme muuttaneet postinumero / paikka kentän, jotta täytät postinumeron / paikan jossa tuote sijaitsee (asuinpaikkasi sijasta). Helpottaaksemme asiaa, voitte kirjoittaa asuinpakkasi kolme ensimmäistä kirjainta ja sitten valita paikkakuntasi listalta.

Tervetuloa mainostamaan tuotteitasi ja palveluitasi Finditissa. Ilmoitaminen on täysin ilmaista.

Ystävällisin terveisin,
Findit teamet