Findit.fi on päivitetty!

Hei,

Niin kuin varmasti olet jo huomannut niin olemme uudistaneet Findit.fi sivuston ja suurin muutos on että olemme tehneet ilmoituksien julkaisemistesta helpompaa (riippumatta koosta) sekä kuvat jotka julkaistaan Apple puhelmesta tai tabletista kääntyvät oikein päin kun Findit.fi nykyään myös tukee Applen käyttämää kuvan oikaisu järjestelmää.

Toinen suuri muutos on se että voit hakea ilmoituksia paikallisesti (esim. kaikki ilmoitukset 5km, 10km tai 30km säteellä sieltä missä itse asut). Klikkaamalla karttaa voit valita läänin mistä hakea ilmoituksia. Jos haluat nähdä paikallisemmin kirjoitat paikkakunnan tai postinumeron (läänin tilalle) niin näet ilmoituksia sinut läheisiltä alueilta.

Voit suurentaa tai pienentää hakualuetta vaihtamalla sädettä. Paikkakunnan jonka valitset tallentuu muistiin niin ettet joudu täyttämään paikkakuntaa jokainen kerta kun käyt Findit.fi sivustolla. Voit myös milloin tahansa vaihtaa paikkakuntaa helposti vain kirjoittamalla uuden paikkakunnan kenttään.

Kolmas uudistus on kartta joka kattaa sekä Suomen että Ruotsin. Rajan ylittävä kaupanteko ei ole koskaan ollut näin helppoa kun se on nyt ja siksi sivustollemme voi nyt myös laittaa ilmoituksia Ruotsin puolelta. Ilmoitukset näkyvät paikallisesti molemmissa maissa ja kirjoittamalla osoitteesi (paikkakunta tai postinumero) ja valitsemalla suuren säteen > 400km niin voit etsiä ilmoituksia molemmista maista.

Tervetuloa myymään ja ostamaan sinä joka asut Ruotsissa. Ilmoituksien julkaiseminen on ilmaista.

Toivomme että annat palautetta siitä mista pidät, mistä vähemmän pidät sekä siitä mikä on huonoa uudella Findit.fi sivustolla. Klikkaa tästä lähettääksesi palautetta!

Ystävällisin terveisin,
Findit.fi